Ana içeriğe atla

Rüyada Zelzele Görmek



Rüyada zelzele görmek, hayırsız ve uğursuz rüyalar arasında sayılır ve hiç de iyi anlamlara gelmez. Rüyayı gören kişinin hayatında çok büyük aksilikler yaşanacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına ve can güvenliğinin bozulacağına ve başında kara kara bulutların dolaşacağına delalet eder. Kişi, çok üzücü, zor ve sıkıntılı günler geçirecek, tüm belalar arka arkaya gelecek ve kişiye isyan ettirecek demektir.



Rüyada zelzele olması, rüya sahibinin hayatında gözyaşı dökeceği, yas tutacağı, yıkılacağı ve uzun süre etkisinden kurtulamayacağı kadar kötü olayların yaşanacağına ve rüya sahibinin bu dönemde hayattan elini, eteğini çekeceğine ve tüm umutlarını yitireceğine delalet eder. Kişiyi çok zor günler bekliyor demektir.



Rüyada deprem görmek de en az zelzele görmek kadar kötüdür ve uğursuzluk olarak değerlendirilir. Rüyayı gören kişinin uzun süre başının ağrıyacağına ve içinden bir türlü çıkamayacağı olayların baş göstereceğine delalet eder.



Bir kişi rüyasında deprem olduğunu ve evinin yıkıldığını görürse eğer rüyası, hane içinde yaşanacak musibetlere işaret eder. Ev halkı arasındaki uyumun, dayanışmanın ve birliğin bozulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına tabir edilir.



Rüyada deprem olduğunu ve kendisinin de depremde öldüğünü gören kişinin hayatında olumsuz değişiklikler olacağına ve rüyayı gören kişinin uzun süre içine düştüğü zor durumdan kurtulmak için savaşmak zorunda kalacağına delalet eder.



Rüyada depremde yerin yarıldığını görmek, o yerde yaşayan halkın tamamını ilgilendirecek, rızıklarının kesilmesine neden olacak ve tümünün hayatını alt üst edecek bir takım sorunların ortaya çıkacağı ve insanların kötü günler yaşamak zorunda kalacağı anlamına gelir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Rüyada Mafya Görmek

Rüyada mafya görmek , rüya sahibinin, iş hayatında ve aile hayatında yapmak istediği şeyler için çok büyük bir şekilde kınandığına, her zaman yapmak istediği şeylerden soğutulmak istediğine, bu durumdan ötürü çok zor zamanlar geçirdiğine ve böyle yapmaya devam ederse çok daha kötü durumlara maruz kalacağına, insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine ve daha fazla üzüleceğine delalet eder . İş hayatında ve aile hayatında gördüğü baskıdan ve sürekli uğradığı kınanmalardan artık bıktığına, daha fazla bu şekilde devam etmesi durumunda çok kötü bir şekilde tepki vereceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına tabir edilir . İş hayatında ve aile hayatında yaşadığı sıkıntılı durumlardan ötürü çok büyük sorunlar yaşayan rüya sahibinin, uzun bir zamandan beri sürekli kendisi ile çatıştığına ancak bu durumla ilgili olarak henüz bir karar veremediğin

Rüyada Uğur Böceği Görmek

Rüyada uğur böceği görmek güzel gelişmelere ve mutluluk verici haberlere işaret eder . Rüyada görülen uğur böceği gerçek anlamıyla da örtüşür . Kişiye şans ve uğur getirecek kimseler ve olaylarla karşılaşması, tuttuğu dileklerin ve gerçekleşmesini istediği hayallerin gerçekleşmesi olarak tabir edilir . Hayatın yoluna ve düzene gireceğine, ters giden işlerin de düzeleceğine yorulur . Rüyada uğur böceğini kuş gibi havada kanatlanmış olarak görmek içinden çıkılması imkânsız gibi görünen işlerin dahi hal olmasına ve tüm dertlerin çarelerinin bulunmasına dair yorumlanır . Rüyada uğur böceğini üzerinde görmek, en kötü hastalığın çaresinin bulunması demektir . Rüyada uğurböceği görmek, hayırlara tabir edilir . Rüya sahibinin hayatında çok güzel gelişmeler ve hayırlı değişiklikler yaşanacak demektir . Mutluluk anlamına gelir . Hayallerin, gerçekleşmesine, duaların kabul olmasına, günahların affına ve Allah’ın lütuflarına ermeye tabir edilir . Bol rızık, bol nimet, büyük kazanç, karlı

Rüyada Öleceğinin Söylenmesi

Rüyada öleceğinin söylenmesi, manevi anlamda temizlenmeye işaret eder . Rüya sahibi işlediği günahların yaşantısına etki ettiğini düşünüp tövbe edecek ve hayır işlerine yönelecektir . Allah’tan af dileyip günahlarından arınacaktır . Hayatında bazı gerçeklerin farkına varacak, yaşantısını değiştirecektir . Kendisini kötü alışkanlıklara iten kişilerle olan bağlarını koparıp onlardan uzaklaşacak, kendisine yeni bir çevre edinecektir . Rüyada öleceğinin haberini alan kişi, hayatında da memnun olmayacağı bir haber alacaktır . Rüya sahibi dedikodular nedeniyle insanların diline düşecek ve bu söylentileri değiştirmek için uğraşacaktır . Kendisine atılan iftiralar, çevresindeki insanların kendisi hakkında olumsuz düşünmesine ve sözlerine güvenmemesine neden olacaktır . Yaşananlar rüya sahibini oldukça üzecek ancak insanların bu düşüncelerine engel olamayacaktır . Rüyada öleceğini bilmek, hayattan bıkkınlık ve yorgunluk anlamına gelir . Rüya sahibi yaşadığı çevresinden olumlu elektrik